I sommer fik Manchester United afvist et bud på hele 150 millioner euro af FC Barcelona. Det er et bud, der er svarende til hele 1,16 milliarder danske kroner.

LÆS OGSÅ: Shaw afslører: Her er de hurtigste spillere i United-truppen

Det var ellers penge, der kunne have gjort gavn i FC Barcelona, som er meget presset med hensyn til økonomien. Alligevel var de dog ikke villige til at sælge Ansu Fati, som Manchester United var villig til at betale de 150 millioner euro for.

Ansu Fati bliver betragtet som et af de absolut største talenter, som er kommet igennem Barcas akademi gennem de senere år. Til trods for, at han har været skadet i længere tid, har han alligevel spillet en stor rolle på Camp Nou i denne sæson. Han er nemlig ude med en alvorlig knæskade.

I forbindelse med hans oprykning til FC Barcelonas førstehold, fik han også en ny kontrakt, hvori der blev indskrevet en frikøbsklausul på hele 400 millioner euro. Det er svarende til intet mindre end tre milliarder kroner.

I sommer var der flere rygter om, at Manchester United forsøgte at hente Ansu Fati til Old Trafford, inden han skrev under på sin kontrakt med FC Barcelona. Nu skriver det spanke medie Mundo Deportivo, at Barca ingen interesse havde i at sælge Fati, selvom det var et lokkende tilbud, de fik fra Manchester United.

LÆS OGSÅ: Barca viser interesse for FCK-talent

Det store bud fra Manchester United var naturligvis også et klart bevis på, at Fatis præstationer ikke gik ubemærket hen i resten af fodboldverdenen. Helt konkret skulle tilbuddet have fordelt sig på 100 millioner euro nu, mens de resterende 50 millioner euro bestod af bonusser.