Man kan argumentere for, at transfereksperten Fabrizio Romano har nok at se til med de talrige transferrygter, der hænger i luften i øjeblikket, hvor især Manchester United bliver nævnt flittigt.

LÆS OGSÅ: Messi topper imponerende 2021-topliste

Romano, som rapporterer via The Guardian, fortæller nu, at De Røde Djævle har intensiveret jagten på stortalentet Eduardo Camavinga, hvor han endvidere fortæller, at forhandlingerne såmænd allerede er blevet igangsat.

Det siges, at Rennes skulle kræve omtrent 225 millioner kroner for midtbanespilleren, hvilket skyldes, at man kan finde sig nødsaget til at sælge, eftersom hans nuværende kontrakt står til at udløbe næste sommer, hvorfor Rennes naturligvis ønsker at indkassere på ham, før han kan forlade klubben kvit og frit.

Han var blot en 16-årig knægt, da han fik førsteholdsdebut, men han fik hurtigt cementeret sin plads på Rennes’ bedste mandskab.

LÆS OGSÅ: Frygter afsked: Han kan afløse Paul Pogba

Han kan såmænd også bryste sig af at have fået debut for Frankrigs landshold mod Kroatien, da de to mandskaber tørnede sammen i Nations League, hvilket gjorde ham til den yngste spiller, som Frankrig har gjort brug af siden 1914.