Mohamed Salah vil angiveligt væk fra Liverpool efter en konflikt med Jürgen Klopp. Det fortæller en kilde til spansk avis.

Hvis historien har noget på sig, må det komme som et chok for Liverpool-fans. Den spanske avis AS skriver, at en anonym kilde fra ”Liverpools omklædningsrum” fortæller, at Mohamed Salah og manager Jürgen Klopp har haft en konflikt og angiveligt været oppe at skændes – en oplevelse, der skulle have fået den egyptiske topscorer til at overveje at bede klubben om at sætte ham til salg.

Ifølge kilden skulle Liverpools ejer John W. Henry have ageret mægler i situationen for at dæmpe gemytterne. Klubejeren skulle have forsøgt at overbevise Salah om  at droppe tanken om et skifte. Hvis angriberen stadig vil væk, når sæsonen er forbi, må de finde en løsning – det skulle have været konklusionen fra Henry. 

Mohamed Salahs agent Ramy Abbas Issa har efterfølgende kommenteret historien på Twitter og skrevet, at hændelsen ikke er forekommet. Spilleren har da også ved flere lejligheder udtrykt sin begejstring for at spille i klubben, hvor han for alvor er blevet en verdensstjerne. Hvis historien viser sig at være sand, vil det formentlig ikke skorte på bejlere blandt de europæiske topklubber. 

I sidste sæson scorede egypteren 44 mål i 52 kampe, og vandt prisen som årets spiller i Premier League. I denne sæson har han ikke været helt så målfarlig, men er dog alligevel på en delt førsteplads på topscorerlisten i ligaen, hvor han foreløbig har scoret 19 gange.

I Champions League har han indtil videre scoret 4 mål. Han var også på pletten onsdag aften, da Liverpool slog Porto på udebane med 4-1. Holdet fra Merseyside møder Barcelona i semifinalen. Mohamed Salah har tidligere fortalt, at det er hans største drøm at vinde Champions League. Men for Liverpool og klubbens fans vil det være større at vinde ligaen, har han sagt, så derfor vil han også vælge Premier League, hvis der skulle prioriteres mellem de to turneringer.