Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er lange udsigter til spilletid for Junior Firpo i Barcelona. Det er derfor ikke overraskende, at man regner med, at han bliver solgt til sommer, da han ikke indgår i Ronald Koemans planer.

LÆS OGSÅ: United har udset sig den perfekte erstatning for Nemanja Matic

Det skriver blandt andet Sport, der erfarer, at han bliver sendt videre i manegen til sommer.

Han skulle angiveligt også selv ville videre, da han vil til en anden klub, hvor han kan jagte mere spilletid, hvorfor det virker oplagt, at Barcelona og Firpos veje skilles til sommer.

Der skulle dog være nok om budet, hvorfor det ikke skulle være svært for Firpo at finde sin næste klub. Der er adskillige klubber fra Premier League, der har meldt sig på banen, ligesom også Real Betis, Firpos tidligere klub, skulle være interesseret.

Den mest ivrige klub finder man dog i Italien.

Napoli skulle nemlig være meget ivrige efter at hente Firpo, og de forsøge sågar at hente ham sidste sommer. Det blev dog som bekendt ikke til noget, da Napoli ikke formåede at matche Barcelonas krav, og det tyder ikke på, at det bliver nemmere til sommer.

Napoli skulle derfor have tilbudt Barca, at man lejer Firpo i to sæsoner, og så vil man også have en købsoption indskrevet i kontrakten.

LÆS OGSÅ: Laporta er ny præsident: Messi og Koeman skal blive

Det skulle Barca dog ikke være interesseret i, da man blot vil have pengene for Firpo og sendt ham afsted.