Paris Saint-Germain ønsker at forstærke sig til den kommende sæson, hvor de har udset sig højrebacken som et svagt punkt. De var sidste sommer meget interesseret i Sergino Dest, men nu skulle de angiveligt være klar til at hente Emerson.

LÆS OGSÅ: Zidane vil ikke udelukke Cristiano Ronaldo-retur

Det er Mundo Deportivo, der skriver, at Paris Saint-Germain skulle være klar til at betale op mod 25 mio. euro for Emerson, der er ejet af Barcelona, men som i øjebliket tørner ud for Real Betis. Og skulle være lige præcis den pris, Barca ønsker for Emerson, hvis de ender med at sælge.

Emerson har dog været inde i en god udvikling i Betis, men det er endnu uvist, om Barcelona vil lade ham være en del af førsteholdstruppen i den kommende sæson. Det skulle dog være muligt at kunne tjene gode penge på ham, da han har gjort det meget godt i Betis.

Det har naturligvis også medført, at Paris Saint-Germain ikke er de eneste, der er interesseret i at hente ham, da også AC Milan og Arsenal skulle have set sig varme på Emerson, men det skulle altså være Paris Saint-Germain, der ligger lunt i svinget, hvis man ender med at sælge.

LÆS OGSÅ: Video: Holdkammerater hylder Messi

Den 22-årige back har spillet 69 kampe for Real Betis, og han skulle angiveligt selv ønske at komme til Barcelona. Som tidligere nævnt, så er det dog endnu uvist, hvad der kommer til at ske med Emerson, men de vil være godt dækket ind på højrebacken, skulle han ende med at tørne ud for Barca.