Barcelona-talentet Pedri er blevet skadet på ny. Det melder den spanske avis AS.

Pedri slog for alvor igennem i sidste sæson, men i denne sæson har han haft svært ved at ramme samme høje niveau, som han kunne præstere i sidste sæson. Og nu har han været ude i flere uger med en skade.

LÆS OGSÅ: Barca-stjerner sables ned af catalansk avis

Ifølge den spanske avis AS oplever han nemlig et tilbagefald, der medfører, at han er ude i længere tid, end oprindeligt forventet. Alligevel holdes der fast i et spinkelt håb om, at han snart er klar.

Flere spanske medier skriver, at Pedri oplevede smerter under Barcelonas træning søndag, og at han er blevet undersøgt i dag. Umiddelbart skulle der være tale om et stort tilbagefald, der fører til, at han vil være ude i flere uger.

Der er dog ikke blevet meldt noget ud om den unge midtbanespillers tilstand. Derfor vides det endnu ikke, om der er tale om et stort eller mindre tilbagefald.

Den 14. september spillede Barcelona mod Bayern München, og siden da har Pedri flere gange været ramt af skader. Siden da har han derfor kæmpet for at komme tilbage i topform. Det har han dog endnu ikke succes med.

Søndag tog han del i træning med resten af truppen, men han var dog nødt til at opgive som følge af smerter. Derfor skal klubbens lægestab nu forsøge at finde ud af, hvad omfanget af de nye problemer for Pedri er.

LÆS OGSÅ: Barcelona bekræfter: Frenkie de Jong er skadet

Som tidligere angivet, så er der endnu ikke kommet en officiel udmelding fra Barcelona, men AS vurderer, at man ikke kommer til at se Pedri på banen igen før til december.