I lang tid har der været tvivl om Miralem Pjanics fremtid i Barcelona. Han er blevet informeret om, at han skal finde sig en ny klub, men hidtil har han nægtet. Nu er der dog forlydender om, at han så småt er ved at acceptere, at han må søge nye græsgange.

LÆS OGSÅ: Barcelona giver Moriba ultimatum

Den bosniske midtbanespiller har ellers i lang tid holdt fast på, at han vil blive i Barcelona. Han har hele tiden haft en idé om, at det ville lykkedes for ham at spille sig til en fast plads i truppen.

Som angivet tidligere har han dog set i øjnene, at det ikke er realistisk for ham at blive i den spanske storklub. Derfor har han sendt sin agent på arbejde, og bedt ham finde ham en ny klub.

Det har ført til, at hans agent, Fali Ramadani, er rejst til Milano, skriver Sport. Bosnieren har nemlig givet udtryk for, at han ønsker at vende tilbage til Italien, hvor han har tilbragt 10 år. Han har tidligere spillet for i både AS Roma og Juventus.

Angiveligt har Inter udvist interesse i Pjanic, og de har nu indledt en dialog med Pjanics agent. Ifølge Sport har de planer om at købe ham denne sommer, hvilket er gode nyheder for Barcelona. De har nemlig kontrakt med Pjanic frem til 2024, hvorfor det vil være dyrt for dem at ophæve hans kontrakt.

LÆS OGSÅ: Fransk klub vil hente Barca-forsvarer, men vil ikke betale hans løn

Den 31-årige Pjanic havde 30 optrædener for Barcelona i sidste sæson. I disse kampe bidrog han hverken med mål eller oplæg. Det er hans lave niveau, der har medført, at Barcelona gerne vil skille sig af med ham denne sommer.