Der er ikke meget, der tyder på, at Erling Haaland spiller i Dortmund, når 2022/23-sæsonen bliver fløjtet i gang.

Erling Haaland er en af de mest eftertragtede spillere i hele verden. Faktisk er hans så eftertragtet, at en hel række af de største klubber i Europa står i kø for at hente ham.

LÆS OGSÅ: Barcelona og tre andre klubber kæmper om Andreas Christensen

Af denne grund er der en klar forventning om, at der vil være kamp til stregen, når transfervinduet åbner til sommer. Her bliver det nemlig muligt at aktivere nordmandens frikøbsklausul på 75 mio. euro.

Blandt andet har der været forlydender om, at Manchester United, Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid og Barcelona er blandt klubberne, der står klar til at betale hans frikøbsklausul.

Der er dog også en anden klub, der har interesse i det norske talent, og ifølge Mirror har de en fordel i kampen om hans underskrift. Denne klub er Manchester City.

Avisen skriver, at det er planen, at Erling Haalands far, Alf-Inge Haaland, skal være en større del af hans søns karriere, og det kan være rigtig godt nyt for Manchester City.

LÆS OGSÅ: Xavi vil indføre ny regel: ‘Det ville være mere fair’

Alf-Inge Haaland sluttede nemlig sin karriere af i Manchester City, og han kan derfor have et ønske om, at hans søn beslutter sig for at skifte til netop denne klub.