I lang tid har der været rygter om, at Pogba er på vej væk fra Manchester United. Til trods for de mange rygter, er det bestemt ikke sikkert, at han forlader Old Trafford denne sommer.

LÆS OGSÅ: Atletico Madrid er favoritter til at hente Manchester City-profil

Han har især været kædet sammen med PSG, der skulle stå klar med en kontrakt til ham. Manchester United forventer selv, at et salg af Pogba vil kunne indbringe ca. 43 millioner pund, men hvorvidt PSG vil betale dette, vides ikke.

Den franske stjerne har kontraktudløb næste sommer, hvorfor dette er sidste chance, hvis Manchester United skal hente penge på et salg. På trods af dette, skriver The Telegraph nu, at De Røde Djævle har besluttet at beholde Pogba.

Mediet skriver, at Manchester United ikke har i sinde at sælge Pogba, hvilket han angiveligt skulle være tilfreds med. Derfor tyder det på, at midtbanespilleren ikke har travlt med at forlade England, for at vende hjem til sit hjemland, selvom rygterne har været intense.

Selvom De Røde Djævle umiddelbart ser ud til at ville beholde Pogba, er interessen fra PSG ikke blevet mindre. Derudover ser Pogba også gerne sig selv spille i den franske hovedstad på et tidspunkt i sin fremtidige karriere.

Det kan resultere i, at han beslutter sig for at skifte til den franske klub på en fri transfer næste sommer. The Telegraph mener at vide, at PSG er tålmodige, og de derfor gerne tilbyder ham en kontrakt næste sommer, hvor han kan hentes ganske gratis.

LÆS OGSÅ: Transferekspert: City har sikret sig Jack Grealish

Det er dog ikke usandsynligt, at Manchester United vil arbejde på at få ham til at forlænge. Ifølge Sky Sports er det allerede på tale, og det er ikke usandsynligt, at han beslutter sig for at acceptere et tilbud om at forlænge med The Red Devils.