Ousmane Dembélé kan meget vel ende med at blive et af de varmeste emner, når transfervinduet åbner igen til sommer. Han har nemlig fundet den gode form frem i Barcelona, efter at have været plaget af mange skader siden sit skifte fra Dortmund i 2017.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Han har gang i en god sæson, men hans kontrakt udløber i 2022, og han kan dermed ende med at forlade klubben på en fri transfer. Det sker dog ikke, hvis Barcelona formår at sikre sig en forlængelse, hvilket de naturligvis ønsker at få på plads, da han er begyndt at vise sig frem.

Det er ellers ikke længe siden, at Barcelona forsøgte at sælge Dembélé til Manchester United, der stod klar til at hente ham, men han ville ikke afsted. Sport fortæller dog nu, at Manchester United fortsat er interesseret i at hente Dembélé, og de skulle være så klar, at de både er klar til sommer, men også klar, hvis man venter en sæson, da man dermed vil kunne få ham gratis.

Det er naturligvis ikke ønskværdigt for Barcelona at lade Dembélé friste af United. Hvis man skal sælge til sommer, så vil prisen være præget af, at han kun har et år tilbage af sin kontrakt, og hvis man ikke bliver enige om en handel, så kan han forlade klubben næste sæson, endda kvit og frit.

LÆS OGSÅ: Lionel Messis kongekasse sikrede ham endnu en rekord

Det gør det også svært at forlænge med Dembélé, da der er interesse fra United. Han kommer umiddelbart til at kræve det samme i løn, som han kan få i sine andre tilbud, og det er ikke sikkert, at Barcelona vil kunne matche det.