FC Barcelona ønsker at sælge flere spillere til januar. En af dem er den franske forsvarer Clement Lenglet, der er på radaren i Newcastle

Newcastle har fået nye ledelse, da klubben er blevet opkøbt. I denne forbindelse har man meldt ud, at man har i sinde at hente flere nye spillere på klubben.

LÆS OGSÅ: AC får ny Chelsea-kontrakt: Så meget kommer han til at tjene

Meldingen har været, at man har fået budget til at hende spillere i verdensklasse til klubben. På den korte bane er den engelske klub dog tilsyneladende villig til at nøjes med mindre.

Den nyopkøbte Premier League-klub har nemlig i sinde at forstærke sit forsvar, og har i denne forbindelse valgt at rette blikket mod Barcelona, da de overvejer at hente Barcelona-reserven Clement Lenglet.

Det skriver den catalanske avis SPORT, der mener at vide, at Newcastle har et ønske om at hente den franske stopper. Han har efter sigende havnet på deres radar, da han er klar til at præstere fra dag ét og kan købes til en fornuftig sum penge.

Det tyder dog ikke på, at Lenglet er en løsning på den lange bane, men derimod blot på den korte bane, indtil næste sommer, hvor de har i sinde at foretage flere større investeringer.

Det vides ikke, om Clement Lenglet ønsker at forlade Barcelona, selvom han ikke ligefrem står forrest i køen, når det kommer til spilletid. I denne sæson er det nemlig ikke blevet til mere end 95 minutter fordelt på fire kampe i La Liga.

LÆS OGSÅ: Xavi stiller krav: Bliver kun træner, hvis Barcelona foretager fem signings

Angiveligt skulle Barcelona være klar til at sælge franskmanden til januar, selvom han har kontrakt frem til 2026.