Manchester Uniteds spanske målmand rygtes i øjeblikket væk fra den engelske klub. PSG skulle være blandt bejlerne, der lokker med en heftig årsløn.

180 millioner kroner i årsløn. Det er angiveligt, hvad PSG ifølge Daily Star vil tilbyde Manchester Uniteds spanske landsholdsmålmand, hvis hans klub vil sælge ham. David De Gea har kontraktudløb i 2020 og forhandlinger om en eventuel forlængelse skulle være strandet. Flere medier spekulerer i, at spanieren vil finde andre græsgange, hvis United ikke skal spille Champions League i næste sæson. Og i det tilfælde skulle den nyrige franske hovedstadsklub stå klar med åbne arme.

I begyndelsen af april måned skrev Sunday Express, at Manchester Uniteds direktør Ed Woodward skulle være fast besluttet på at overbevise De Gea om at forlænge sin kontrakt, som klubben har arbejdet på gennem de seneste 18 måneder. Hvis ikke det lykkes, skulle også Juventus og Real Madrid være interesseret i at købe målmanden til sommer.

I februar måned skrev flere engelske medier, at David De Gea vil foretrække at fortsætte sin karriere i England frem for i Spanien, hvor han føler sig udsat i pressen. Men den 28-årige keeper skulle også være bekymret over det faktum, at Manchester United ikke har vundet Premier League i seks år.

David De Gea skiftede til United fra Atletico Madrid i 2011. Dengang kostede han den engelske klub cirka 164 millioner kroner i overgangssum. Et beløb, der på det tidspunkt var det højeste en engelsk klub havde betalt for en målmand. Siden da er der blevet betalt væsentligt højere summer for målmænd til Premier League-klubber, herunder Ederson til City for cirka 300 millioner i 2017, Allison Becker til Liverpool for cirka 562 millioner i 2018, og den dyreste af dem alle: Kepa Arrizabalaga fra Bilbao til Chelsea for 614 millioner kroner i sommer.