Erling Haaland skiftede denne sommer Borussia Dortmund ud med Manchester City. Står det til Real Madrid, er han dog snart på vej videre.

Real Madrid har et stort ønske om at hente en værdig afløser for Karim Benzema. Den spanske klub skulle have gjort dette til deres klare prioritet for sommeren 2024.

LÆS OGSÅ: PL-storklub vil hente Andreas Skov Olsen

Tidligere har der været sat i forbindelse med Kylian Mbappé, der var tæt på et skifte. I sidste ende besluttede han sig dog for at skrive under på en forlængelse med PSG.

Det har nu betydet, at Real Madrid er begyndt at kigge i andre retninger. Ifølge spanske AS har de besluttet sig for, at de vil hente norske Erling Haaland til Santiago Bernabeu.

For at få dette til at ske, skulle de være klar til at betale hele 180 millioner euro for den unge stjerne. Det svarer til intet mindre end 1,3 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Barca-boss bekræfter: Kan hente Messi næste sommer

Der har før været meldinger om, at den spanske klub ville hente en afløser for Karim Benzema allerede næste sommer. Nu melder AS dog, at de venter til 2024, hvor de vil spendere en formue på den 22-årige Haaland.