Nicklas Bendtner er en færdig mand i Rosenborg, og nu skriver en norsk avis, at klubben har accepteret flere bud på den danske angriber. 

31-årige Nicklas Bendtner er ikke en del af planerne for holdet i norske Rosenborg. Det har stået klart i flere måneder, efter at danskeren har døjet med længevarende skader samt gjort sig upopulær blandt flere af sine holdkammerater, som norske lokalmedier har berettet. 

Nu ser det så ud til at være noget konkret på bordet med hensyn til den udskældte angribers fremtid. Den norske avis VG skriver ifølge TV2, at Rosenborg har accepteret flere bud fra klubber, der er interesseret i danskeren. 

”Vi arbejder på et skifte. Han(Bendtner) vurderer nu nogle konkrete muligheder, og det bruger han lidt tid på. Vi har haft en tæt dialog med ham – senest i dag. Vi arbejder på at finde en løsning,” siger Rosenborgs sportschef Stig Inge Bjørnebye til avisen. 

Som TV2 skriver, så fortæller sportschefen, at der er en god dialog mellem klubben og Nicklas Bendtner. Hvilke klubber, der er tale om, nævnes dog ikke. Den tidligere Arsenal-angribers kontrakt med Rosenborg udløber først ved årsskiftet, men begge parter ser ud til at være interesseret i at finde en løsning inden da. 

TV2 Norges fodboldekspert Erik Husekleep sagde for en uges tid siden, at han mente, at Nicklas Bendtner ikke var så voldsomt forhippet på at komme væk fra Rosenborg lige med det samme. 

”Han (Bendtner) har en god kontrakt og tjener masser af penge. Hvis han går kontrakten ud, kan han finde sig en ny klub. Som jeg opfatter det, så virker han ligeglad med, om han skal vente et halvt år,” siger Husekleep til Nettavisen ifølge TV2 og tilføjede, at danskeren ikke arbejder nok på banen til at være i betragtning til spilletid for Rosenborgs træner, Eirik Hornelund, som tiltrådte ved sæsonstart.