Det ser ud til, at Xavi er nødt til at indstille sig på, at han må klare sig uden Ousmane Dembélé i det næste stykke tid.

Lørdag måtte Ousmane Dembélé forlade banen i opgøret mod Girona efter blot 25 minutter, hvor han blev afløst af Pedri, der endte med at score det eneste mål i kampen.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Ajax-profil: Koster over 330 millioner

Den franske stjerne blev pillet ud, fordi han havde pådraget sig en skade, der gjorde, at han ikke var i stand til at spille videre.

Efterfølgende er der blevet udført tests, der har vist, at han har pådraget sig en skade i det ene lår. Barcelona har dog intet meldt ud om, hvornår det ventes, at han er tilbage på banen.

Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo vil det dog ikke blive i den nærmeste fremtid, da den catalanske klub ikke vil risikere at forværre hans skade.

Til trods for, at han potentielt set ville være i stand til at vende retur til banen efter 4-5 uger, er det blevet besluttet at holde ham ude i længere tid.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente Harry Kane: Dette kan stoppe det

Derfor er det en forventning, at han kommer til at tilbringe de næste seks uger på sidelinjen, mens han arbejder med sin genoptræning, lyder det fra Mundo Deportivo.