Det kom i går frem, at Philippe Coutinho havde været under kniven igen, netop som man ellers nærmede sig datoen, han var sat til at komme tilbage. Og spørger man Sport, så kommer han ikke til at spille mere i denne sæson, da de mener, at det nu reelt er slut for Cutinho.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Sport har været i dialog med en specialist inden for komplicerede knæskader, der siger, at man skal forvente, at han er ude i yderligere to måneder.

Philippe Coutinho pådrog sig skaden i den sidste kamp sidste år, hvorefter han måtte opereres. De vurderede på daværende tidspunkt, at man ville kunne se frem til en pause på tre måneder. Coutinho skulle dermed ikke tilbage før april, men det kommer altså alligevel ikke til at ske for teknikeren.

Det er ikke gået som håbet med knæet, og man var derfor nødt til at operere igen.

Hvis det holder stik med yderligere to måneders pause, vil han først begynde at træne igen ved udgangen af maj måned, hvor sæsonen vil være forbi. Der er dermed meget, der tyder på, at han har spillet sin sidste kamp i denne sæson, og måske har han også spillet sin sidste kampe for FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Det kan dog også betyde, at det nu bliver svært for Barcelona at sælge Coutinho, da hans skadesforløb bliver uhyre langt. Det kan være, at der kommer en lejeaftale på bordet, hvilket man så, da han tog til Bayern München, hvor han såmænd havde nogle finde præstationer.