Med undtagelse af et lejeophold i Watford, har Héctor Bellerín tilbragt næsten 10 år i Arsenal. Noget tyder dog på, at den spanske forsvarsspiller forlader The Gunners efter denne sæson.

LÆS OGSÅ: Inter skylder Manchester United stort millionbeløb

Han har været sat i forbindelse med flere forskellige klubber i løbet af de seneste måneder. Det inkluderer blandt andet store klubber som Juventus, FC Barcelona og Paris Saint-Germain. De skulle alle efter sigende være ivrige efter at få fingrene i den 25-årige Bellerín.

Angiveligt er det Juventus, der fører kampen om at sikre sig Belleríns underskrift. Det kræver dog, at de først kan overbevise ham om, at han skal forlade Emirates Stadium til sommer.

Det britiske medie Daily Mirror rapporterer, via TuttoJubo, at to Juventus-spillere kan indgå i betalingen for Bellerín. Mere specifikt er der tale om Adrien Rabiot og Douglas Costa, der kan ende i Arsenal.

Adrien Rabiot har ikke just været en fast del af Andrea Pirlos hold i denne sæson. Alligevel står han dog noteret for at have spillet 20 Serie A-kampe i denne sæson.

For den brasilianske kantspiller Douglas Costa ser det dog anderledes ud. Han har ikke fået en eneste kamp i Serie A i denne sæson, da han er udlejet til sin tidligere klub, Bayern München, hvor han dog ikke har formået at finde sit fodfæste.

LÆS OGSÅ: Manchester United forventes at hente en eller flere La Liga-stjerner til sommer

Efter sigende forlanger Arsenal en sum på 225 millioner kroner for Héctor Bellerín. Rabiot og Costa er dog 327 millioner kroner værd tilsammen, ifølge Transfermarkt.