Ole Gunnar Solskjær ønskede angiveligt at hente en midtstopper i det forhenværende transfervindue. Det endte som bekendt ikke med at ske, da man i stedet fokuserede på at sende spillere væk fra klubben.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

Det er derfor Solskjærs topprioritet at hente en ny midtstopper i det næste transfervindue. Det skriver i hvert fald mediet, The Independent.

Mediet skriver, at Manchester United-manageren har øjnene fast fikseret på Ibrahima Konaté fra RB Leipzig fra Bundesligaen. Den 21-årige fanskmand har nemlig været en profil i netop Bundesligaen, men et skifte til Premier League kan komme på tale.

Også han makker, Dayot Upamecano, er flere gange blevet rygtet til Old Trafford, men her anses Bayern München for at være favoritter til at sikre sig hans underskrift, hvorfor United nu ser mod Ibrahima Konaté.

LÆS OGSÅ: Uniteds trænerstab: Solskjær forbereder talents debut

De Røde Djævle er dog ikke det eneste hold fra Premier League, der skulle være interesseret i at hente Konaté. Det samme gælder nemlig Chelsea og Liverpool, som begge ønsker at forstærke det bagerste geled.