Joan Laporta er blevet valgt som ny præsident i FC Barcelona, hvilket betyder, at der var faldet lidt ro på den ledelsesmæssige front i den spanske klub. Det varede dog ikke længere. Nu skriver den spanske avis Sport nemlig, at der allerede er uenigheder i ledelsen.

LÆS OGSÅ: Nagelsmann kommenterer på Barcelona-rygte

Laporta har endnu ikke sammensat sin bestyrelse eller uddelt ansvarsområder, hvilket forventes at ske i løbet af denne uge. Dette går dog tilsyneladende ikke helt så let, som han Laporta sandsynligvis havde regnet med.

Jaume Giró var blevet udpeget som kommende vicepræsident med ansvar for klubbens økonomi, men i går skulle han efter sigende have meddelt Laporta, at han ikke længere ønskede at være en del af FC Barcelonas ledelse.

Årsagen til denne beslutning skulle være, at der er stor uenighed om, hvordan ansvaret for økonomien skal fordeles mellem bestyrelsen samt den kommende direktør i klubben, som forventes at blive Ferran Reverter.

LÆS OGSÅ: Messi kan skrive historie: Tæt på utrolig milepæl

Det vil sige, at der allerede nu er uenigheder i Laportas ledelse, inden en ny bestyrelse er blevet udnævnt. Er der hold i historien fra Sport, må det siges at være en rids i lakken for den ellers populære præsident. Det forventes dog fortsat, at han snart vil præsentere sin bestyrelse og ledelse.