Flere unge Barcelona-spillere kan være på vej væk fra klubben. En af dem, der potentielt rejser, er 22-årige Oscar Mingueza.

FC Barcelona-forsvarer Oscar Mingueza er angiveligt blevet identificeret som transfermål for Valencia. Efter sigende skulle den spanske klub ønske at hente ham allerede i januar.

LÆS OGSÅ: Barcelona afviser: Keeper får ikke ønske opfyldt

Valencia leder efter en afløser for Daniel Wass. Den danske landsholdsspiller forventes nemlig at skifte til Atletico Madrid, hvor han skal afløse engelske Kieran Tripper.

I denne forbindelse har de udset sig Mingueza, da de ser ham som en god mulighed. Det skulle primært skyldes, at han kan spille både centralt og i siderne, skriver spanske Mundo Deportivo.

Tilsyneladende er den spanske forsvarer ikke afvisende overfor et skifte til Valencia. I hvert fald lyder det, at Mingueza ‘sætter pris på tilbuddet’ fra klubben, der i skrivende stund er nummer ni i La Liga.

Årsagen til, at han mener, at tilbuddet er værd at overveje, er hans mangel på spilletid. Der er nemlig mange andre muligheder i defensiven i den catalanske klub, og det har fået betydning for antallet af minutter på banen for Mingueza.

Det vides dog ikke, om Barcelona er villig til at lade Oscar Mingueza forlade klubben. Hans nuværende kontrakt løber dog kun frem til sommeren 2023, hvorfor det vil være et oplagt tidspunkt at sælge ham nu.

På det seneste er den catalanske klub dog blevet ramt af skader i defensiven. Både Eric Garcia, Samuel Umtiti og Sergi Roberto er ude med skader, og det efterlader huller i defensiven. Derfor kan Barcelona beslutte at holde på ham.

Mingueza har spillet otte kampe for Barcelona i denne sæson på tværs af alle turneringer. Det er kun tre af disse, der har været fra start, siden Xavi afløste Ronald Koeman.

LÆS OGSÅ: Efter interesse fra Real Madrid: Araujo stopper kontraktforhandlinger med Barcelona

Det står derfor klart, at der er andre spillere, der er højere i hierarkiet under Xavi, end unge Mingueza. Netop dette har resulteret i, at han er villig til at overveje tilbuddet fra Valencia.