Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Xavi er en legende i FC Barcelona. Han var indtil i mandags, hvor Messi tangerede rekorden mod Huesca, den spiller, der har spillet flest kampe i Barca-trøjen. Der har før været tale om, at man ville hente nogle af Barca-legenderne tilbage til klubben, og blandt dem skulle altså være Xavi.

LÆS OGSÅ: Medie: United har fastsat prisen for Jesse Lingard

Der har længe været snak om, at han skulle vende tilbage til Barcelona, hvorefter han skulle overtage posten som cheftræner fra Ronald Koeman. Der er nemlig flere medier, der før har skrevet, at Laporta ikke har Koeman øverst på sin liste over trænere, som han helst ser i Barca.

Han skulle angiveligt være meget glad for Julian Nagelsmann, der til daglig er cheftræner i RB Leipzig i Bundesligaen. Dette kan dog have været opreklameret, da Laporta til sin officiele indvielse sagde, at Koeman har bestyrelsens fulde støtte.

Det tyder da også på, at Ronald Koeman har fået styr på sin tropper, da Barcelona stadig har til gode at tabe i 2021, ligesom de er den klub i Europa, der har det højeste pointsnit, hvorfor han jo umiddelbart klager sagerne godt.

Det siges dog nu, at Xavi kommer til at forlænge sin kontrakt med Al Sadd i yderligere et år. De skulle angiveligt ønske at forlænge med ham i yderligere to år, men dette skulle angiveligt være røget i vasken.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

I kontrakten skulle der blive indskrevet en Barcelona-klausul, der betyder, at han ville kunne forlade Al Sadd til fordel for Barcelona, uden at man skal betale noget som helst, hvilket naturligvis puster til ilden om, at Xavi kommer til at vende “hjem”.