Det er ikke just nogen nyhed, at Eric Bailly og Manchester United er i forhandlinger om en ny kontrakt. Som det ser ud på nuværende tidspunkt, er det dog ikke sikkert, at han beslutter sig for at forlænge med De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Tidl. AC Milan-keeper: United-talent kan vinde Ballon d’Or indenfor fem år

Han vil dog gerne forlænge sit ophold på Old Trafford, men det kræver dog, at hans krav bliver mødt. Hvis ikke, de gør det, vil han ikke forlænge. Hans nuværende kontrakt med De Røde Djævle løber frem til sommeren 2022. Derfor kan Manchester United faktisk risikere at vinke farvel til Eric Bailly om lidt over et år.

ESPN skriver, at Eric Bailly har stillet et krav om, at han fra Ole Gunnar Solskjær får en garanti om mere spilletid. Hvis det ikke er en garanti, han kan få af den norske træner, så er han ikke villig til at forlænge med den engelske klub. Det er altså ensbetydende med, at det er Solskjær, der skal afgøre, om han bliver i klubben eller ej.

LÆS OGSÅ: Så stor er chancen for, at Edinson Cavani vender hjem til Sydamerika

Efter sigende skulle United-manageren dog være stor fan af forsvareren. Han har dog sine bekymringer over hans skadeshistorik, der har sat en stopper for hans udvikling og hans muligheder for regelmæssig spilletid. Tiden vil vise, om Solskjær beslutter sig for at give Bailly en garanti om mere spilletid eller ej.