I 2014 blev Mario Balotelli præsenteret som ny spiller i Liverpool. Inden da havde han spillet i både Inter, Manchester City og Milan, hvor han blev købt fra.

LÆS OGSÅ: Real Madrid tilbudt Bayern München-stjerne

Opholdet hos Merseyside-klubben blev dog ikke en succes, hvorfor det også blev et forholdsvis kort ét af slagsen. Faktisk var han kun Liverpool-spiller i to år, før han søgte andre græsgange.

I 2016 forlod han nemlig Liverpool til fordel for OGC Nice. De fleste var uforstående over for dette skifte, da det blev betragtet som et skridt den forkerte vej. Siden da er det dog fortsat denne vej, da det kun er gået ned ad bakke for den italienske angriber.

Den 30-årige Mario Balotelli har i øjeblikket ingen kontrakt med en klub. Hans seneste kontrakt ved med Brescia, som valgte ikke at forlænge kontrakten med den italienske angriber efter 2019/20-sæsonen.

Nu er der dog en chance for, at han er på vej til en ny kontrakt med en italiensk klub. Sandsynligvis er det dog ikke i den klub, han havde ønsket sig at skrive kontrakt med.

LÆS OGSÅ: Tidligere City-angriber: City har ikke brug for Messi

Ifølge det italienske medie Corriere della Sera træner Mario Balotelli i øjeblikket med hos Franciacorta fra Serie D, som er den fjerdebedste række i Italien. Der er dog intet officielt meldt ud om, hvorvidt det blot er for at holde sig i form, eller der er en kontrakt i udsigt for italieneren.