Hvis man bliver fanget på sine hæle og bliver spurgt, om man kan huske et tidspunkt, hvor man i fodboldens verden har oplevet så hektiske dage fyldt med så meget kritik, så vil der umiddelbart være en del, som ikke ville kunne svare.

uftet deres meninger om ligaen, og nu gør Luke Shaw det samme. 

LÆS OGSÅ: Satsede på Super League: Manchester United-ejere åbner op for salg af klubben

Det har nemlig været nogle hektiske dage, hvor alle fodboldfans har været nervøse. Det har været svært at leve med den uvished, som der har været om dette projekt, men det har været smuk at være vidne til, at alle fans har stået sammen for at lade sin stemme blive hørt.

Det er netop dét, som Manchester United-backen Luke Shaw fortæller om i sit opslag på Twitter. Han skrev først og fremmest, at han var meget nervøs for, hvad der ville komme til at ske, og han var også bange for, at der ville være konsekvenser for klubben, hvis han valgte at udtrykke sin holdning til Super League.

”Ikke et eneste minut er gået, hvor jeg ikke har tænkt på den nuværende situation. Jeg har spekuleret over, hvordan jeg kunne udtrykke min holdning uden at volde klubben, som alle ved, at jeg har store følelser for, nogle problemer,” skriver Luke Shaw indledningsvis i sit opslag på Twitter, hvorefter han uddyber:

”Der er så meget passion for fodbold rundt om i verden, og jeg har været så privilegeret at opleve det førstehånds, men jeg er bekymret for, at disse ændringer kan få indvirkning på sporten, som jeg og millioner af mennesker elsker.”

”Vi har været uden fans på stadions i over et år nu, og jeg ved, hvor meget jeg selv og holdet har savnet dem i hver eneste kamp. Fans og spillere bør altid have en stemme, og deres holdninger bør altid blive talt med,” skriver Luke Shaw i sit Tweet.

LÆS OGSÅ: Super League kollapser: Alle Premier League-storklubber har trukket sig

Luke Shaw kan dog ånde lettet op igen, da man sent tirsdag aften fik bekræftet, at alle seks Premier League-klubber, herunder Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester City og Tottenham, alle valgte at trække sig fra projektet.

Det blev bekræftet af klubberne selv i form af officielle meddelelser, som blev lagt op på deres respektive hjemmesider samt Twitter.