Når denne sæson er overstået, vil det være slut for Barcelonas højrebacks Emersons toårige periode hos Real Betis. Derfor vil han også her ankomme til Camp Nou. Ejerskabet er dog fortsat delt, og Betis ønsker at købe Emerson, men det afviser Barca dog.

LÆS OGSÅ: Avis: Manchester United bød 1,1 milliarder kroner for Barca-stjerne i sommer

I sommeren 2019 besluttede Barca og Real Betis at købe den 22-årige højreback Emerson. Aftalen var, at han i de første to sæsoner skulle spille for Real Betis i La Liga, hvorefter han i sommeren 2021 skal skifte til Barca. Det er stadig planen, men Barca ser dog mest forsvarsspilleren som et salgsemne.

Hos Real Betis har de dog et stort ønske om at købe Emerson, da de vil sikre, at deres vigtige højreback ikke forlader dem efter denne sæson. Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo har Betis tilbudt Barca ni millioner euro, for at sikre sig det fulde ejerskab over Emerson.

Det har Barca dog valgt at afvise, men det er dog ikke nødvendigvis som følge af, at de vil satse på at bruge Emerson som højreback på førsteholdet.

LÆS OGSÅ: Barca viser interesse for FCK-talent

På trods af, at Barca og Betis fra sommer skal dele en eventuel transferfum ligegligt, forventer Barca, at man kan få en større sum penge for Emerson, end de ni millioner euro, som de er blevet tilbudt af Betis.