Der har været rygter om, at Barcelona-angriberen skulle være åben for et skifte væk fra klubben. Nu slår han fast, at det ikke er tilfældet.

Hollandske Memphis Depay har været kædet sammen med et skifte til Newcastle United. Det er dog ikke et skifte den nuværende Barcelona-angriber har interesse i. Derimod ønsker han at blive på Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Medie: Real Madrid-spiller indgår forhåndsaftale med Barcelona

På trods af, at han skiftede til Camp Nou i sommer, er der tilsyneladende tvivl om hans langsigtede fremtid i klubben. Derfor er der ingen garanti for, at den 27-årige hollænder forbliver i den catalanske klub efter denne sæson.

Faktisk skulle det ikke blot være hos Barcelona, at der er opstået tvivl. Ifølge El Nacional ‘stoler Depay ikke’ på Xavi som cheftræner. Dette skulle primært handle om, at han er bekymret for, at andre spillere i klubben vil få spilletid over ham.

Dette har ført til, at den hollandske angriber angiveligt overvejer et klubskifte. I denne forbindelse er han blevet kædet sammen med flere forskellige klubber, herunder Premier League-klubben Newcastle.

Til trods for, at han angiveligt er åben for et skifte, er han dog ikke interesseret i et skifte til St James’ Park. Han skulle hverken være interesseret i et skifte til Premier League-klubben i dette eller det kommende transfervindue.

Memphis ved, at der venter en lukrativ kontrakt i Newcastle, men det har tilsyneladende ikke hans interesse. Derfor er der ikke meget, der tyder på, at han bliver solgt til den nyrige engelske klub.

Angriberen har vist en meget begrænset interesse for The Magpies, og det ser ikke ud til at ændre sig. Ønsker Barcelona at sælge Memphis til sommer, hvilket har været rygtet, er de derfor nødt til at finde en anden aftager end Newcastle.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente 23-årig argentinsk forsvarer som Piqué-afløser

I alt er det blevet til 22 optrædener for Memphis, siden han blev hentet til Barcelona. I disse kampe er det lykkedes ham at bidrage med otte mål. Hans nuværende kontrakt løber frem til slutningen af næste sæson.