Memphis Depay har siden sommer været rygtet heftigt til Barcelona, hvor det blot var marginaler, der gjorde, at det ikke skete. Det tyder dog på, at Barcelona får hentet ham til klubben snart, og flere medier skriver nu, at det kræver, at man får solgt Junior Firpo.

LÆS OGSÅ: Lionel Messis far åbner op omkring PSG-skifte

Der bliver ofte skrevet Depay-rygter, når det kommer til Barcelonas transferliste, og efter Ansu Fati måtte udgå med en skade, der nu ser ham være ude i fire måneder, er disse rygter blot taget til.

Kan lave profit

Medierne skriver nu, at Barcelona vil skille sig af med Junior Firpo, for at kunne hente Depay til klubben. De skriver ligeledes, at Barcelona vil kunne få en overgangssum på cirka 19 millioner euro, som er lidt over den pris, man købte ham for sidste år.

Han er også en spiller, der ikke bliver prioriterert af Ronald Koeman, hvorfor det kunne være en god løsning for begge parter. Han har blot spillet 29 minutter i denne sæson, hvor 28 af dem var mod Ferencvaros i Champions League-gruppespillet.

LÆS OGSÅ: Cristiano til Man United: Fristet på grund af Lionel Messi

Om det bliver Junior Firpo eller ikke, så er Barcelona i hvert fald nødt til at sælge spillere, for at få Depay ind, som det er ser ud nu.