Barca-back: "Fantastisk at spille med den bedste i verden"

Mathias Busekist — 12. nov 2020 21:19
Foto: Shutterstock

Barcelonas nye højreback har været en del af klubbens generationsskifte. Sergino Dest mener, at det, og fornøjelsen af at spille med Messi, kommer han ind på i et interview med ESPN.

LÆS OGSÅ: Koeman begejstret: Han ligner en oplagt Ansu-erstatning

Han kostede 21 millioner euro at hente til klubben, og han har siden da spillet fire kampe. Han fik sågar fuld tid i sæsonens første El Clásico. Det er ikke blevet et væld af kampe, men han er glad for at være en del af klubben.

"Det er virkelig fedt at være en del af den nye generation. Det er også godt, at vi spiller med en håndfuld af de yngre spillere, så de kan vænne sig til niveauet på førsteholdet,' sagde han og fortsatte: 'På den måde har Barca allerede nye spillere klar til fremtiden, og det er smart at klubben gør lige nu, synes jeg, da det giver os en mulighed for at forbedre os hurtigere," siger han til ESPN.

Han er også meget glad for at spille sammen med Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Juvenil A-spiller skal erstatte Barca-back

"Nu spiller jeg med den bedste spiller i verden. Det er da fantastisk! Han er virkelig, virkelig god. Han har nogle utrolige bevægelser til træningerne, det er en fornøjelse at være vidne til."

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere