Sergi Roberto pådrog sig en ny skade i onsdagens opgør, hvilket tvang ham ud af FC Barcelonas Copa del Rey-kvartfinale mod Granada. Den alsidige stjerne fik sin førte start siden november, efter at være vendt tilbage fra en skadespause på to måneder. Han kunne dog kun spille indtil kort tid inde i anden halvleg.

LÆS OGSÅ: Flere storklubber var med i kampen: Manchester United skriver kontrakt med 17-årig

FC Barcelona har allerede bekræftet, at der er tale om endnu en skade i låret. Det står dog ikke klart, hvor alvorlig en skade, der er tale om. Derfor har de heller ikke kunne fortælle mere om, hvor lang tid den 28-årige forventes at være ude denne gang.

Sergino Dest, der også først har fundet sin form igen, blev skiftet ind i stedet for Sergi Roberto. Det betød også, at han fik sin første optræden for FC Barcelona siden Super Cup-finalen. Det vidner selvfølgelig også om, at den spanske klub fortsat er hårdt ramt i forsvaret, hvor de har været ramt af skader.

LÆS OGSÅ: Disse otte spillere vil præsidentkandidat Victor Font hente til Barca til sommer

Ronald Koeman kan også trække på Oscar Mingueza, da han også kan spille i højre side af forsvaret, hvis det viser sig, at Sergi Roberto igen må sidde over, som følge af en skade. Næste gang FC Barcelona skal i aktion, er på søndag, hvor de skal spille mod Real Betis i La Liga.