Barcelona ønsker ikke længere at have Ousmane Dembélé i truppen. Den catalanske klub vil have ham ud af klubben inden 31. januar.

Barcelona-direktør Mateu Alemany har forklaret Ousmane Dembélé, at han skal forlade Barcelona inden januars transfervindue lukker. Derfor han franskmanden frem til 31. januar til at finde en ny klub.

LÆS OGSÅ: Barcelona tilbudt United-spiller: Overvejer at hente ham i januar

Da han ikke har været villig til at underskrive en ny kontrakt, er han blevet pillet ud af truppen. Derfor er han ikke en del af den trup, som Xavi har udtaget til aftenens opgør mod Athletic Club i Copa del Rey.

Alemany har gjort klart, at Xavis beslutning om at pille ham ud af truppen har ledelsen opbakning. Dertil gjorde han det også klart, at man har et ønske om at skille sig af med den franske spiller hurtigst muligt.

“Vi har snakket og snakket. Givet forskellige tilbud. Vi har forsøgt at finde en måde, men disse tilbud er blevet systematisk afvist af hans agenter. Det virker indlysende, at han ikke ønsker at fortsætte i Barca og ikke vil forpligte sig til Barcas fremtidige projekt,” sagde han ifølge Eurosport.

“I dette scenarie er han og hans agenter blevet informeret om, at han skal forlade øjeblikkeligt, fordi vi vil have spillere forpligtet til dette projekt. Og derfor håber vi, at en transfer vil finde sted inden den 31. januar.”

“På fodboldsiden er resultatet, at vi ikke ønsker at have spillere, der ikke er forpligtet til Barca. Klubben er naturligvis ikke den, der skal bestemme dette, det er træneren, og det har han. Men han har al vores støtte. Det forekommer os absolut den rigtige tilgang,” lød det også fra ham.

Efter sigende har Dembélé og hans repræsentanter ikke planer om at lade sig skræmme af Alemanys udtalelser. Derudover lyder det i spansk presse, at franskmanden ingen planer har om at forlade Barcelona i dette transfervindue.

LÆS OGSÅ: Bayern München giver Lewandowski klart ultimatum

Beslutter han sig for at sætte sig imod et skifte i januar, kan han ende med at tilbringe resten af denne sæson på bænken. Xavi har nemlig gjort det klart, at han ikke ønsker, at han spiller, hvis han ikke vil forlænge.