FC Barcelona har i et stykke tid været kædet sammen med den unge PL-profil Ferran Torres. Nu bekræfter de interessen.

I den spanske presse har der længe været forlydender om, at FC Barcelona arbejder meget seriøst med at bringe den 21-årige Ferran Torres til Camp Nou næste år.

LÆS OGSÅ: Forsvarsprofil: Han er sværere at forsvare mod end Ronaldo

På trods af, at den catalanske klub fortsætter har store problemer med økonomien, og de derfor har begrænsede muligheder for at købe spillere i januar, er der ifølge spanske medier gode udsigter til en aftale om City-spilleren.

Det er dog ikke første gang, at Barcelona i de seneste måneder kædes seriøst sammen med en Manchester City-spiller.

Flere gange i løbet af de seneste måneder har der nemlig været rapporter om, at Barcelona arbejder på at hente Raheem Sterling. Det har dog vist sig at være sværere, end de først havde forventet, at det ville være.

Nu bliver det dog stort set bekræftet, at Barcelona arbejder på at bringe Ferran Torres til Camp Nou, hvilket også indikerer, at den catalanske klub sandsynligvis har valgt at nedprioritere Sterling.

Rafael Yuste, der er vicepræsident i FC Barcelona, talte i weekenden til medierne, hvor han gav en kraftig antydning af, at de er i dialog med Torres.

“Ferran er en fantastisk spiller, og vi arbejder med diskretion,” lød det fra Rafael Yuste ifølge AS, inden han fortsatte:

“Vi har venner i Manchester City, og der er et godt forhold. Ferran Reverter (Citys administrerende direktør, red.) har givet et høflighedsopkald.”

“Jeg forstår spørgsmålene, men af respekt for spillerne og klubberne kan vi ikke give forventninger, der kan ende med at blive positive eller negative.”

Udtalelserne fra Yuste gør det temmelig klart, at Barcelona gør et forsøg på at hente Manchester City-spilleren. Hvorvidt det bliver en realitet, er dog næppe noget, der kommer svar på, før i januars transfervindue.

LÆS OGSÅ: Barcelona tilbyder spiller til tidligere klub for en tredjedel af egen købspris

Flere spanske medier har dog tidligere skrevet, at Ferran Torres har gjort det klart, at han selv er indstillet på et skifte til Barcelona, da han gerne vil tilbage til spansk fodbold.