FC Barcelona har købt Ferran Torres i Manchester City, men de er blevet mødt af problemer i forhold til at registrere ham.

Selvom FC Barcelona har købt Ferran Torres i Manchester City, er det ikke sikkert, at han kan komme i aktion. Det skyldes, at det endnu ikke er muligt for den catalanske storklub at registrere deres nyindkøbte spiller.

LÆS OGSÅ: Holder krisemøde med Cristiano Ronaldo om United-fremtid

Det gjorde vicepræsident Rafa Yuste klart eftetr lørdagens opgør mod Granada. Årsagen til, at det endnu ikke har været muligt at registrere den spanske angriber er, at der ikke er plads til ham i lønbudgettet.

Der var mange, der havde en klar forventning om, at Coutinhos skifte til Aston Villa ville medføre, at der var plads til Ferran Torres i Barcelona. Det har nu vist sig ikke at være tilfældet, hvilket også er blevet bekræften af Rafa Yuste.

“Der er brug for at flere spillere rejser, før vi kan indskrive Ferran. Vi arbejder på, at dette kan lade sig gøre så hurtigt som muligt,” lød det fra præsidenten i den catalanske klub.

Det var dog ikke blot situationen med Ferran Torres, som Yuste åbnede en smule op for lørdag aften. Han gav nemlig også et par ord med på vejen om Ousmane Dembélé, som endnu ikke har skrevet under på en ny kontrakt.

“Vi er meget fokuseret på Dembélés forlængelse. Det både noget vi og Dembélé håber på og det gør vores træner også. Vi håber alle at det snart sker,” lød det fra Yuste.

Derudover slog han det også fast, at klubben allerede har givet ham det bedste tilbud, de er i stand til at give ham. Derfor skal han ikke forvente, at der kommer et bedre tilbud fra den catalanske klub.

LÆS OGSÅ: Real Madrid lignede en sikker destination: Nu sås der tvivl om Mbappés fremtid

“Klubben har tilbudt hans agenter det bedste, vi er i stand til og det ved spilleren godt. Vi venter på et svar fra hans repræsentanter og vi håber det kommer snart,” sagde han også vedrørende Dembélé.