Gerard Piqué fik tiltrukket opmærksomhed til sig, da han for nylig i et interview satte spørgsmålstegn ved de spanske dommeres neutralitet. Han sagde følgende under interviewet:

LÆS OGSÅ: Casillas til Messi: Det kommer aldrig til at ske igen

“Den anden dag sagde en tidligere dommer, at 85 procent af dommerne er fra Madrid. Hvordan skal de så ikke dømme til fordel for Madrid?,” lød det fra Gerard Pique.

Det er dog ikke alle, der er helt enig med den spanske forsvarer. En af dem, der har givet udtryk for, at han ikke er enig er Barca-træner Ronald Koeman. Det gjorde han klart, da han ved et pressemøde lørdag blev adspurgt om hans syn på Piques udtalelser.

“Det er Piques ord. Jeg kan kun udtale mig om denne sæson og ikke de tidligere. Der er kendelser, hvor vi ikke har været heldige, men jeg tror ikke, at de er imod os. Det er beslutninger fra dommerne og VAR,” lød det ifølge Marca fra Ronald Koeman på pressetmødet, hvilket blev fulgt op med:

“Jeg tror altid, at dommernes attitude er ærlig. De vil dømme, hvad de ser, og de favoriserer ingen hold,” sagde den hollandske træner også.

LÆS OGSÅ: Medie: Sergio Ramos forlader Real Madrid

Søndag aften står FC Barcelona over for Real Betis i La Liga. Det var på pressetmødet forud for dette opgør, at de fremmødte journalister bedte Koeman om at forholde sig til, hvad Pique havde udtalt i det nylige interview.