FC Barcelona har hentet 38-årige Dani Alves retur til klubben. Og Joan Laporta udelukke ikke, at det samme kan ske med Lionel Messi og Andres Iniesta.

Det kom som en overraskelse for mange, da FC Barcelona bekræftede, at man var nået til enighed med den 38-årige Dani Alves.

LÆS OGSÅ: Medie: Real Madrid-veteran vil til Barcelona

I forbindelse med hans præsentation onsdag, blev klubpræsident Joan Laporta spurgt om, hvorvidt andre klublegender kunne vende hjem.

Blandt andet blev der spurgt særligt interesseret ind til, om Iniesta og Messi kunne vende tilbage til Camp Nou i fremtiden.

Til trods for, at det ikke virker sandsynligt, vil Joan Laporta dog ikke afvise, at det kan blive aktuelt, at de to spillere hentes retur til Barcelona.

“Jeg udelukker ikke noget. Det skete med Dani Alves, og alder er bare et tal. Det er to gode spillere. Jeg kan ikke forudse, hvad der vil ske i morgen, og de spiller stadig og er på kontrakt i andre klubber. Men man ved aldrig, hvad der sker,” lød det fra Laporta ifølge Goal.

Iniesta spiller på nuværende tidspunkt i japanske Vissel Kobe, som han skiftede til fra Barcelona tilbage i 2018, og fyldte tidligere i år 37 år.

I denne sæson har den 37-årige Iniesta spillet 25 kampe, scoret seks mål og lavet tre oplæg. Det vidner om, at han fortsat er produktiv herre, til trods for, at han også er oppe i årene.

Lionel Messi, der forlod Barcelona til fordel for PSG i sommer, er et par år yngre end de to andre, da han er 34 år.

LÆS OGSÅ: Nye rutiner: Xavi laver om på kampdagsrutiner i Barcelona

Den argentinske stjerne har dog kontrakt med Paris Saint-Germain frem til sommeren 2023 med option på yderligere et år. Derfor vender han næppe tilbage til Barcelona, før sommeren 2023.