FC Barcelona er ikke klar til at sige farvel til Ousmane Dembélé, men de har svært ved at matche tilbud fra Newcastle.

Ifølge spanske Cuatro er Barcelona desperate efter at beholde Ousmane Dembélé, men de har ikke råd til at matche tilbuddet fra Newcastle.

LÆS OGSÅ: Ny sponsoraftale sikrer Neymar vanvittig årsløn

Tidligere på ugen rapporterede Foot Mercato, at den franske stjerne allerede har kontaktet den franske spiller, som de vil tilbyde en kontrakt med en ugeløn på hele 1,8 millioner kroner.

Dembélés nuværende kontrakt med Barcelona udløber til juni, og den catalanske klub er desperate efter at beholde ham. Det kan dog vise sig at blive svært, da deres økonomiske situation fortsat er skidt.

Faktisk ser de gerne, at han går med til at gå ned i løn, hvis han vil blive Camp Nou. Det er ikke sandsynligt, at han går med til dette, da Newcastle tilbyder ham en yderst lukrativ aftale.

Cuatro skriver, at Barcelona ikke har råd til at matche tilbuddet fra Newcastle til den 24-årige. Det spanske medie mener nemlig at vide, at The Magpies er klar til at give Dembélé 15 millioner euro om året, hvilket svarer til 111 millioner kroner om året.

Ikke nok med det, så skulle de også være klar til at give ham en bonus på samme beløb, hvis han lader sin kontrakt løbe ud og skifte til dem på en fri transfer. Dermed undgår de nemlig at skulle betale en transfersum for ham.

LÆS OGSÅ: Medie: Guardiola vil konkurrere med Barcelona om midtbanespiller

Tidligere har der været forlydender om, at den franske stjerne ønsker at blive i Barcelona, men spørgsmål er, om den store sum penge kan få ham til at ændre mening.