Det er ikke just nogen nyhed, at FC Barcelona og Real Madrid er ærkerivaler. Alligevel er den catalanske klubs vicepræsident, Eduard Romeu, ikke for fin til at hylde den veldrevne Madrid-klub.

LÆS OGSÅ: Efter fan-modstand i Bayern-opgør: Sergi Roberto stiller krav til Barcelona

I et nyligt interview med El Partizado de COPE indrømmer Eduard Romeu, at Real Madrid er en klub, der er blevet drevet fornuftigt i de senere år. Her fortæller han også, at det samme ikke gør sig gældende for Barcelona.

Derudover erkender han, at der faktisk er en reel mulighed for, at Real Madrid har råd til at bringe både Kylian Mbappé og Erling Haaland til klubben næste sommer. Dermed vil de sidde på to af de absolut bedste unge spillere i verden.

“Det er muligt, for Real Madrid er en fremragende klub med et stort potentiale og stor styrke. Hvis vi havde gjort vores hjemmearbejde i de seneste år, så ville vi have været i den samme situation. Man må bare tage hatten af for den måde, som Florentino Perez har drevet klubben. På et forretningsmæssigt plan er der ingen, der kan overgå ham,” siger Eduard Romeu.

Interviewet blev dog ikke blot brugt til at hylde Real Madrid-præsidenten. Overfor El Partizado de COPE forklarer Romeu nemlig, at Barcelonas intention var at beholde Lionel Messi, men at Javier Tebas, der er La Liga-præsident, satte en stopper for dette.

“I sidste ende afgjorde mr. Tebas dog Messi-situationen for os,” fortæller han.

Hvad der menes med, at Javier Tebas var manden, der afgjorde Messi-situationen, handler om, at han foreslog en økonomisk aftale med en amerikansk investeringsfond, som Barca ikke ville være en del af.

LÆS OGSÅ: Barca-boss afviser: Det har ikke været på tale

Ifølge Romeu var der tale om en aftale med en varighed på 50 år, der på sigt ville være katastrofal for Barcelonas økonomi. I sidste ende medførte det, at man måtte acceptere, at man så ikke kunne beholde den argentinske stjerne.