FC Barcelona er i økonomiske problemer, hvilket stammer fra flere store spillerindkøb, herunder købet af Griezmann for 120 millioner euro

På trods af den høje pris, formåede den franske stjerne aldrig rigtigt at slå igennem hos den catalanske klub. Derfor besluttede Barcelona denne sommer at sende ham retur til Atletico Madrid på en lejeaftale.

LÆS OGSÅ: Forundret Barca-stjerne: Hvordan kan du spørge om det?

Som følge af, at det er de økonomiske problemer, der har forårsaget, at de har været nødt til at tage afsked med Messi, er det bestemt ikke populært blandt klubbens fans, at der blev brugt næsten en milliard kroner på Griezmann.

En anden herre, der bestemt heller ikke er populær blandt klubbens fans, er den tidligere præsident, Josep Maria Bartomeu, der var manden, der stod for handlen med Atletico Madrid, da franskmanden blev hentet til Camp Nou.

Situationen blev ikke just bedre for Barcelona, da det blev en realitet, at de ingen idé havde om den økonomiske situation i klubben, da de købte Griezmann. Det har klubbens administrerende direktør, Ferran Reverter, afsløret overfor spanske Marca.

“Da spillere blev købt dengang, vidste den tidligere bestyrelse ikke, om de rent faktisk kunne købe dem,” sagde han, og fortsatte:

“Dette var også sagen med Griezmann, da de samme aften, som de købte ham, fandt ud af, at de ikke havde penge til at betale ham. Derfor ledte de efter at optage et lån på 85 millioner euro, som skulle dække over købt.”

LÆS OGSÅ: Frenkie de Jong langer ud: ‘Folk overdriver’

Griezmann er dog ikke det eneste eksempel på den økonomiske uansvarlighed, der blev udvist af den tidligere ledelse. Det er Philippe Coutinho også et rigtig godt eksempel på. Ham skylder de tilmed stadig Liverpool en stor sum penge for.