Barca er bekymret over Greizmanns manglende kontrol over sin omgangskreds

Nicolai Busekist — 20. nov 2020 22:17
Foto: Shutterstock

Barcelona er bekymret over den manglende kontrol, som Griezmann har over sin nuværende og tidligere omgangskreds.

LÆS OGSÅ: Victor Font: "Kunne godt finde på at hente Sergio Ramos"

I løbet af de seneste to uger, hvor Griezmann har været afsted landsholdet, har både hans onkel og hans tidligere agent lavet unødvendige udtalelser.

"Hvis det ikke er onklen, er det en tidligere agent," har en kilde i den catalanske klub fortalt mediet Sport. Kilden tilføjer også, at der potentielt vil være samtaler med Griezmann om, at han skal styre sin omgangskreds bedre.

De fleste af de udtalelser, der er blevet lavet indtil videre, handler især om, at Antoine Griezmann ikke har en tilstrækkeligt stor rolle i FC Barcelona.

Den seneste udtalelse fra Eric Olhats, der er Antoine Griezmanns tidligere agent, var et målrettet angreb på Lionel Messi, der blev beskyldt for at et 'rædselsregime' i klubben.

At Griezmann ikke har forsøgt at distancere sig selv fra disse udtalelser, vidner om, at han ikke har gjort meget for at få dæmpe på historierne.

Det fik konsekvenser for den tidligere Atletico Madrid-spiller i denne uge, da Barca-fans nærmest omringede hans bil, for at kræve, at han udviste mere respekt over for Messi.

LÆS OGSÅ: Koeman: "De er respektløse overfor Messi"

Barca-træner Ronald Koeman insisterer dog på, at der ingen problemer er mellem de to spillere, og det blot er en konflikt, der er blevet skabt af medierne.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere