Angiveligt er danske Martin Braithwaite ikke længere en del af planerne på Camp Nou. Derfor skulle det være en prioritet for Barcelona at sælge ham denne sommer. Ligeledes prioriterer de et salg af Miralem Pjanic og Samuel Umtiti.

LÆS OGSÅ: Avis: Pogbas fremtid er afgjort

Det skriver den spanske avis AS, der understreger, at det ikke tyder på, at Martin Braithwaite har en fremtid i den catalanske klub. Derfor kan et salg ikke udelukkes at finde sted, inden sommerens transfervindue lukker.

Efter sigende mener Barca-træner Ronald Koeman, at der ikke er behov for at have Braithwaite til rådighed. Det blev også gjort klart under klubbens seneste venskabskampe, da det her var småt med spilletid for den danske landsholdsspiller.

Et af de primære årsager til, at Barcelona har sat sig for, at de vil sælge Braithwaite er, at de er i økonomiske vanskeligheder. Derfor har de brug for at skrabe alle de penge sammen, de kan, inden dette transfervindue lukker.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at de er villige til at sælge for enhver pris. Barcelona har nemlig et priskrav, der skal opfyldes, hvis Braithwaite skal finde sig en ny klub denne sommer.

Spanske AS mener at vide, at Barcelona har gjort det klart, at er villige til at sælge Braithwaithe for mellem 10,5 og 12,5 millioner pund. Skulle der komme et bud i dette prisleje, vil Barcelona angiveligt ikke tøve med at acceptere det.

LÆS OGSÅ: Messi er ankommet i Barca

Avisen tilføjer dog, at man i klubben frygter for, at Braithwaite vil sætte sig på tværs af handlen. Han har nemlig gjort det klart, at han ikke ønsker at skifte til en ny klub denne sommer, men at han derimod vil blive i klubben. Og da han er på kontrakt med klubben til 2024, kan de ikke tvinge ham til et skifte.