Både FC Barcelona og Real Madrid er interesserede i at bringe Haaland til Spanien.

LÆS OGSÅ: Koeman reagerer efter Levante-opgør: Jeg forstår, at der vil være spørgsmål

Den norske målbomber har en frikøbsklausul i sin kontrakt på 75 millioner euro, men den bliver dog først aktiveret fra sommeren 2022. Skal Haaland sælges til sommer, kræver Dortmund, at køberen betaler op mod 150 millioner euro.

I og med, at både Real Madrid og FC Barcelona er hårdt ramt på økonomien, har der været sået stor tvivl om et skifte til Spanien.

Nu beretter Ian McGarry fra Transfer Window-podcasten, at Barca-præsident Joan Laporta har åbnet budrunden med et bud på 105 millioner euro for Haaland.

“Barcelona har afgivet det første bud, som vi forstår er på 105 millioner euro,” siger han.

“Jeg formoder, at det er et bud, som de ikke forventer vil blive accepteret at Borussia Dortmund, da deres vurdering af spilleren sandsynligvis er op mod 150 millioner euro.”

“Som alle forhandler, så starter det dog med en hvisken snarere end et råb.”

McGarrys medvært Duncan Castles hævder, at Barcas tilbud er væsentligt højere, end hvad Real Madrid er klar til at betale for Haaland.

Ifølge Castles er de nemlig ikke villige til at betale mere end 75 millioner euro, som er beløbet, hans frikøbsklausul lyder på.

“Mine oplysninger fra en insider i Real Madrid er, at de ikke betaler mere end 75 millioner euro for Haaland. Det er deres position,” siger Castles.

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes og Messi er enige om Chelsea-profil: Han kan blive en af de bedste

“De ved, at frikøbsklausulen er 75 millioner euro om et års tid. Det vil de ikke gå over.”