FC Barcelona har i lang tid haft den danske landsholdsspiller på radaren, og til sommer vil de slå til.

Der er fortsat stor tvivl om Andreas Christensens fremtid. På det seneste har der været forhandlinger mellem AC-lejren og Chelsea, men en kontrakt er endnu ikke blevet underskrevet.

LÆS OGSÅ: Xavi vil af med Barca-spiller: Venskab med Piqué kan besværliggøre det

Uenighederne mellem spiller og klub har resulteret i, at den danske forsvarsspiller er blevet bænket i Chelsea. Det er tilmed blev bekræftet, at det skyldes den manglende kontraktforlængelse.

Nu skriver spanske Mundo Deportivo ifølge CLBold, at han længe har været på radaren i FC Barcelona.

Ifølge avisen er AC på listen over mulige transferemner til sommer. Her kan han hentes ganske gratis, hvis han ikke skriver under på en ny kontrakt med Chelsea, da hans nuværende kontrakt udløber efter denne sæson.

Avisen skriver desuden, at den catalanske klub har holdt øje med AC i flere år. Angiveligt skulle han have været på deres radar, siden han spillede i tyske Borussia Mönchengladbach, hvor han var fra 2015 til 2017.

Der er dog forlydender om, at det kan blive svært for den spanske storklub at hente Andreas Christensen, da han er en yderst eftertragtet herre.

Den 25-årige forsvarer forventes derfor at have flere bejlere, hvis han beslutter ikke at forlænge med Chelsea. Flere af disse bejlere vil sandsynligvis kunne tilbyde ham en mere lukrativ kontrakt, end Barcelona har råd til at tilbyde.

AC er dog ikke den eneste Chelsea-spiller, der bliver kigget på. De har nemlig også et godt øje til spanske Cesar Azpilicueta, hvis kontrakt med London-klubben også udløber til sommer.

LÆS OGSÅ: Klopp vil have Barca-profil til Liverpool: Lokker med stor lønforhøjelse

Forsvareren fra Lillerød har været en del af truppen i Chelsea siden 2013, men var dog udlejet til Borussia Mönchengladbach fra 2015 til 2017. Særligt i løbet af de to seneste sæsoner har han formået at etablere sig som en fast del af truppen.