Catalunya Radio har rapporteret, at Barcelona har startet forhandlingerne med Memphis Depay. De hævder desuden, at han kommer til at skifte Lyon ud med Barca til sommer.

LÆS OGSÅ: På radaren i Barca: Arsenal vil acceptere bud på 190 millioner

Den hollandske Barca-træner, Ronald Koeman, har flere gange givet udtryk for hans ønske om at skrive kontrakt med Memphis Depay. De to har nemlig et indgående kendskab til hinanden fra Ronald Koemans tid som cheftræner for det hollandske landshold.

Ifølge Catalunya Radio har den 27-årige angriber allerede haft et møde med Mateu Alemany, der er blevet udnævnt som Barcas direktør for fodboldanliggender.

Den nuværende kaptajn for Lyon er klar over, at han måske bliver nødt til at indstille sig på at få en lavere løn, end han oprindeligt havde håbet på. Angiveligt skulle han dog være okay med dette, da han ønsker at sikre skiftet til Barca til sommer.

Memphis Depay var tæt på at skifte til Barcelona sidste sommer, men klubbens økonomiske situation medførte, at det ikke var muligt at få en aftale i stand. Til sommer står han dog uden kontrakt i Lyon, hvorfor han kan skifte til Barca på en fri transfer.

LÆS OGSÅ: Liverpool vil hente Mané-afløser i Barca

Mediet hævder desuden også, at Barca ikke er den eneste klub, der har vist interesse. Angiveligt skulle både Inter, Atletico Madrid samt Juventus også have udvist interesse for Depay, der dog koncentrerer sig om skiftet til Barcelona.