Der har været mange spekulationer om, hvad Lionel Messi fremtid vil byde på. Særligt som følge af, at der endnu ingen beviser har været for en potentiel kontraktforlængelse.

LÆS OGSÅ: Villarreal har Barcelona-forsvarer på radaren

For fans, der håber på at beholde argentineren på Camp Nou, ser tingene nu lysere ud. Spanske Sport skriver nemig, at der er taget hul på kontraktforhandlingerne.

Mediet skriver, at der har mellem præsident Joan Laporta og Messis far, Jorge Messi, har været afholdt flere samtaler i løbet af de sidste par dage. Formålet med disse samtaler har været at definere vilkårene for Messis kontraktforlængelse.

Det menes, at den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder er blevet overbevist om det sportslige projekt i Barca, de unge talenter, præsidenten samt træner Ronald Koeman.

Derfor tyder det også på, at Messi har fået det bedre i klubben. I sidste sæson ønskede han at forlade klubben, da hans forhold til både Setien og tidligere præsident Josep Maria Bartomeu var skidt. Det er desuden tydeligt at se, at han har et markant bedre forhold til hollandske Ronald Koeman.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil sende Jorginho til Barca i byttehandel

Ifølge Sport blev der i første møde mellem Jorge Messi og Laporta skitseret kontraktens indhold. Desuden skulle både Messi og hans far være tilfredse med de tilbudte vilkår. Dog er der stadig mange detaljer, der er op til forhandlinger, og som man skal nå til enighed om.