FC Barcelona holder altid øje med lovende talenter. I denne forbindelse har de fået øjnene op for den unge Bryan Gil, der har været på kanten til Sevillas førstehold, uden rigtig at bryde igennem i et par år endnu. I denne sæson er han blevet udlejet til Eibar, for at få mere spilletid og erfaring.

LÆS OGSÅ: Barcelona og Juventus vil skrive kontrakt med rutineret Premier League-forsvarer

Han har hidtil set fantastisk ud i de femte optrædener, han har haft i La Liga for Eibar. Ikke nok med det, har han også vist sig at være en stjerne for Spanien på ungdomsniveau. Derfor er han en spiller, der bliver interessant at følge i fremtiden.

Og nu har mediet Football Espana indikeret, at FC Barcelona holder et nøje øje med ham, fordi de overvejer et træk. Samtidig har Marca udgive en række udtalelser fra en af deres spejdere, der bakker op om dette.

“Han er lige nu den bedste fodboldspiller i Spanien, og jeg sammenligner ham med Neymar. Han har sine egne ting, der har en enorm alsidighed: som kantspiller, som midtbanespiller og som venstresidet angriber. Han er imponerende.”

“Jeg har talt med Ramon Planes, og han har Bryan Gil i tankerne. Hvis de gør det nu, har han en klausul på 35 millioner euro, men hvis han forlænger med Sevilla, vil han have en klausul på 150 millioner euro.”

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

For denne sum penge får FC Barcelona en spiller, der kan spille overalt i det offensive område, hvorfor Barca vil kunne skabe en fremragende ung trio bestående af Ansu Fati, Bryan Gil og Pedri.