Den tidligere Barcelona-kaptajn og -legende Xavi Hernandez ser ud til at forlade sin stilling som ceftræner for Qatar-klubben Al Sadd til sommer, lyder det fra et mellemøstligt medie, citeret af Football Espana.

LÆS OGSÅ: Manchester United og Barcelona kæmper om Juventus-profil

Det hævdes, at den tidligere Barca-spiller ikke får sin kontrakt fornyet os Al Sadd. Sker dette ikke, vil det betyde, at han forlader klubben, når denne sæson er overstået.

Xavi har i lang tid været kædet sammen med et retur til Barcelona. Faktisk har han tidligere afvist at vende retur, da han i januar 202 afviste at overtage trænersædet, da klubben besluttede sig for at fyre Ernesto Valverde.

For tiden har der været mange spekulationer om, hvordan klubben vil blive strukturert uden for banen. Præsident Joan Laporta blev valgt ind til sin stilling i marts, og siden da er der allerede blevet foretaget flere udskiftninger i ledelsen.

På trods af, at den 41-årige Xavi i øjeblikket varetager jobbet som cheftræner, er det ikke sikkert, at det er den rolle, han skal have i Barca. Derimod hævdes det, at han vil vende retur til Camp Nou i en direktørrolle, hvorfor det ikke vil have betydning for Ronald Koemans rolle i klubben.

LÆS OGSÅ: Arsenal og Tottenham viser interesse i Barca-talent

I sin tid i Barca havde Xavi hele 767 optrædener mellem 1998 og 2015.