FC Barcelona er klar til at sælge Frenkie de Jong til Manchester United. Det kræver dog, at det rette bud lander på bordet i den spanske klub.

Skal Erik ten Hag genforenes med Frenkie de Jong, bliver De Røde Djævle nødt til at punge ud med 60 millioner euro, lyder det fra GOAL.

LÆS OGSÅ: Juventus giver Pogba kontrakttilbud: Så meget tilbydes han

Faktisk skriver GOAL, at 50 millioner euro er nok til at bringe Barcelona til forhandlingsbordet. Den spanske klub ser dog gerne, at den endelige pris havner på omtrent 60 millioner euro.

Den hollandske midtbanespiller er nemlig en af de spillere, som Barcelona er åbne for at sælge denne sommer, da de skal skaffe penge til at foretage de ønskede sommerindkøb.

Den spanske klub har fortsat en knap så god finansiel situation, hvilket betyder, at de er meget hæmmede i forhold til at bringe nye spillere til klubben, hvis ikke de først kan få solgt ud af den nuværende trup.

De Erik ten Hag har fået et stort transferbudget til det kommende transfervindue, er det slet ikke utænkeligt, at han vælger at allokere en del af dette til at hente Frenkie de Jong i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Kan blive makker med AC: Barca interesseret i ghanesisk forsvarer

Den hollandske træner skulle nemlig have et rigtig godt øje til De Jong, som han tidligere har arbejdet sammen med i Ajax. Derfor skulle han også være et af hans klare transfermål.