FC Barcelona-legenden har afsløret, at han endte i et sammenstød med Cristiano Ronaldo, da de mødte hinanden ved en Ballon D’or-ceremoni.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der altid har været en stor rivalisering mellem FC Barcelona og Real Madrid. Faktisk så stor en rivalisering, at spillerne ikke ville hilse på hinanden.

LÆS OGSÅ: Thomas Delaney gør sig klar til FCK-comeback

Netop denne rivalisering førte til, at Dani Alves og Cristiano Ronaldo endte i et sammenstød, da de for nogle år siden begge deltog ved en Ballon D’or-ceremoni.

“Der kom et tidspunkt, hvor, på grund af rivaliseringen, jeg gik over for at holde på ham (Ronaldo, red.), og han ikke ville hilse på mig,” sagde Dani Alves ifølge GOAL.

“Der var en kontrovers, der aldrig kom ud, men i omklædningsrummet ved Ballon d’Or-ceremonien, havde vi et sammenstød. Jeg hilste på alle, og han hilste ikke på mig på grund af, hvad Barcelona-Real Madrid-rivaliseringen skabte udenfor.”

Til trods for dette, så slog Dani Alves fast, at han har stor respekt for Cristiano Ronaldo.

LÆS OGSÅ: Christian Eriksen efter sejr: Var ikke, hvor vi skulle være

“Men hvordan kan jeg ikke respektere en fyr, der har opnået alt baseret på hårdt arbejde og lagt sit hjerte og sin sjæl i det?” lød det også fra ham.