Ifølge Barca-legenden mener, at det er danske landsholdsstjerne Christian Eriksen, der fortjener at vinde Ballon d’Or.

Lionel Messi og Robert Lewandowski er blandt favoritterne til at vinde dette års Ballon d’Or.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi kåret som vinder af sin potentielt sidste La Liga-pris

På trods af hans mangeårige venskab med Lionel Messi, mener Dani Alves dog ikke, at det er argentineren, der skal vinde. På den anden side mener han dog heller ikke, at det er Lewandowski.

Derimod peger han på den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen, som kom på alles læber, da han fik hjertestop og kollapsede under Danmarks åbningskamp ved EM i Parken.

“Christian Eriksen fortjener Ballon d’Or i år. For det han har været igennem. Det ville være et stærkt budskab til fodboldens verden,” lyder det fra Dani Alves til Sky Sports, inden han fortsætter:

“Leo Messi er den bedste. Det har han været i 20 år. Men det ville være godt for alle, hvis Eriksen vandt den.”

Eriksen fik hjertestop under EM-opgøret mod Finland, og har sidenhen fået indopereret en ICD-enhed. Han er endnu ikke vendt tilbage til banen, ligesom han hverken har be- eller afkræftet, at han har planer om det.

Selvom Dani Alves mener, at det er den 29-årige Christian Eriksen, der har fortjent at vinde den prestigefyldte pris, bliver det dog næppe tilfældet. Han er nemlig ikke blandt de 30 kandidater til prisen.

Som tidligere angivet, så er Dani Alves’ tidligere holdkammerat Lionel Messi blandt kandidaterne og blandt favoritterne til at vinde prisen.

LÆS OGSÅ: Chelsea åbne for at sende Pulisic til Barcelona: Vil have spiller i bytte

Han har spillet på et højt individuelt plan i 2021, ligesom han har været med til at vinde Copa del Rey med Barcelona og Copa America med det argentinske landshold.