Der er meget, der tyder på, at Paris Saint-Germain kommer til at sige farvel til deres ene forsvarsspiller til sommer. Det bliver endda på en fri transfer, da Juan Bernats kontrakt udløber til sommer. Det har medført, at han er blevet et varmt emne på Camp Nou, men nu siges Sevilla også at være interesseret i spilleren.

LÆS OGSÅ: Mbappé tilbudt vanvittig lønforhøjelse: Så meget tilbyder PSG

Juan Bernat har siden september været ude med en knæskade, men har ser dog ud til at være indenfor de kommende par uger. Allerede nu er han fri til at forhandle med andre klubber, da hans kontrakt med den franske klub udløber til sommer. I den catalanske klub har man i lang tid set ham som en potentiel ny spiller.

Franske Paris Saint-Germain har dog ikke interesse i, at FC Barcelona skal have lov til at hente Bernat kvit og frit til sommer. Til trods for, at de flere gange har tilbudt ham en forlængelse, ser det mere og mere ud til, at han ender med at vende tilbage til La Liga.

Selvom FC Barcelona i lang tid har været interesseret i Juan Bernat, er de dog ikke den eneste La Liga-klub der har vist interesse for Paris Saint-Germain-spillere. Den spanske avis Mundo Deportivo skriver nemlig, at Sevilla også har vist interesse for ham.

LÆS OGSÅ: Barca-præsidentkandidat henter investering på 1,8 mia. kr.: Vil signe tre nye spillere

Mediet skriver, at klubbens sportsdirektør Monchi har Bernat som topprioritet til det kommende transfervindue. Hvis Bernat beslutter sig for, at han ikke vil forlænge med PSG, tyder meget på, at det bliver til en kamp mellem FC Barcelona og Sevilla.