I lang tid har danske Martin Braithwaite lignet en mand, der er på vej væk fra Barcelona. Nu ser det ud til, at det meget snart bliver en realitet, at han vinker farvel til livet i Spanien.

LÆS OGSÅ: Eftertragtet herre: Dest modtager flere kontrakttilbud

Braithwaite har i længe været rygtet til flere forskellige klubber i Premier League, og det ligner også, at det er et skifte til England, der ender med at blive en realitet for den danske landsholdsspiller.

Ifølge den spanske avis Sport er han nemlig meget tæt på et skifte til London-klubben West Ham. Faktisk er det så tæt på, at Barcelona og West Ham allerede er blevet enige om en pris for Braithwaite.

Sport skriver, at såfremt West Ham beslutter sig for at slå til, vil det være til en pris på cirka 110 millioner kroner.

Dog lyder det også fra Sport, at der endnu ikke er enighed mellem West Ham og Braithwaite i forhold til de personlige vilkår. En af de ting, som de endnu ikke er blevet enige om, er hvad lønnen skal lyde på for Braithwaite.

Angiveligt er han ikke helt tilfreds med det første lønudspil, som den engelske klub er kommet med. Ifølge Sport er det dog ikke meget, der skal til, før han kan skrive under på en kontrakt med West Ham.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil leje Serie A-profil

Det store spørgsmål er dog, om de er villige til at forbedre deres tilbud en anelse, for at få hans underskrift.